Uudistunut Kuhmonet on täällä

Uudistimme Kuhmonetin kokonaisvaltaisesti kevään 2021 aikana. Toukokuun 9. päivä julkaistu sivusto sisältää runsaasti uusia toimintoja sekä uudistuneet torisivut. Keräsimme myös palautetta käyttäjiltä huhtikuussa ja saimme kyselyyn vastauksia 75 kappaletta. Isot kiitokset kaikille vastanneille.

Kuhmonet.fi avattiin yli 20 vuotta sitten, vuonna 1997. Se oli sen ajan Kuhmossa aikaansa edellä ja kuuluu ensimmäisiin sivustoihin, joka oli toteutettu kuhmolaisille. Tuohon aikaan WWW-sivut oli vasta tekemässä tuloaan. Tänä päivänä sivustolla on yli 5 000 aktiivista käyttäjää kuukausittain.

Uusia toimintoja Kuhmonetissä

Uusi versio tuo mukanaan kourallisen uusia toimintoja ja ominaisuuksia. Kehitystyöhön on mukaan mahtunut esimerkiksi Kuhmon sääennuste ja kelikamerat sekä uutissyötteet paikallisista medioista. Panostimme myös torin uudistamiseen. Kuhmonetin torissa voit nyt lisätä kuvan tori-ilmoitukseesi ja valita päivämäärän, mihin saakka haluat ilmoituksesi olevan voimassa.

Mitä pidät uudistuksesta?

Kehitystyö ei pääty tähän, vaan aktiivisesti kehitämme sivustoa päivä päivältä. Olemme kiinnostuneita lukemaan käyttäjiemme palautetta. Voit kirjoittaa meille palautelomakkeen kautta!